Tjenester

Vi har en rekke tjenester som vil forenkle flytteprosessen.
Fra utvask av boligen din, styling før visning og praktisk flyttehjelp.

Bilde av flyttebokser i en flyttebil.

Flyttehjelp

Vår flyttehjelp hos Frogner Minilager gir deg en problemfri overgang til ditt nye hjem. Med erfarne eksperter og skreddersydde løsninger tar vi vare på hvert trinn, fra effektiv pakking til trygg transport. Opplev en sømløs flytteopplevelse med oss – din pålitelige partner for smidig overgang.

Utvask

Utvasktjenester i forbindelse med flytting tilbyr en praktisk løsning for å sikre at den gamle boligen er nøye rengjort før du forlater den. Disse tjenestene bidrar til å lette overgangen ved å frigjøre deg fra byrden med å utføre omfattende rengjøring selv. Ved å sikre at boligen er ren og velstelt, hjelper utvasktjenester med å bevare verdien på eiendommen og skape et positivt inntrykk på nye eiere eller leietakere.

Utvask til visning.
Bilde av stylet hjem til visning.

Boligstyling

Boligstyling gjør det enklere for folk å se hvordan de kan bo i et hus. Ved å sette opp møbler og pynte på en fin måte, blir huset mer attraktivt for flere kjøpere. Dette kan føre til at flere vil se på huset, du kan få mer penger for det, og det kan selges raskere. Å bruke litt penger på å style huset profesjonelt kan være lurt, spesielt siden huset ofte er den dyreste tingen du eier.

Go to top