Litt mer

Om oss

Ditt valg for sikker og praktisk lagring.

Siden 1997 har Frogner Minilager vært den foretrukne destinasjonen for trygg og pålitelig lagring av både små og store flyttelass. Vår strategiske beliggenhet ved E6 i Lillestrøm kommune gjør oss tilgjengelige og praktiske for kunder fra et bredt geografisk område.

Vi tilbyr et omfattende utvalg av tjenester som imøtekommer mangfoldige behov, inkludert profesjonelle flytte- og pakketjenester, midlertidig lagring i forbindelse med for eksempel visning eller flytting, samt permanent lagring.

Våre lokaler

Slik ser våre lagringsenheter ut.

Våre

Verdier

Skreddersydde og pålitelige lagringsløsninger hos Frogner Minilager

Vår virksomhet er bygget på klare verdier som omfatter integritet, pålitelighet og en dypt forankret kundesentrert tilnærming. Hos Frogner Minilager anerkjenner vi at hver kunde er unik, og vårt erfarne team er dedikert til å tilby skreddersydde løsninger som nøyaktig møter deres spesifikke behov og preferanser.

Med en forpliktelse til å levere tjenester av høy kvalitet og en dedikasjon til å behandle kundens eiendeler med den ytterste omsorg og respekt, kan våre kunder stole på at de er i trygge hender hos Frogner Minilager. Opplev forskjellen med oss – vi pakker, flytter og tar vare på ditt flyttelass som om det var vårt eget.

Ring oss eller send oss en e-post for å avtale flytting!

Go to top